Wordle Dansk

Hver dag en ny Wordle-udfordring på dansk, inspireret af det fantastiske originale engelske spil og brætspillet fra 1955 kendt som Giotto

Hvis du ikke kender spillets regler, så læs her hvordan man spiller wordle

Spil nu
Udfordring tilføjet den 22 Juni 2024

Sådan spiller du Wordle

Spillet opfundet af Josh Wardle er baseret på meget enkle regler, spilleren har 6 forsøg at gætte et ord bestående af 5 bogstaver. Hvert forsøg får et ekstra forslag gennem et farvesystem:
  • 🟩 Grøn: Bogstavet på det rigtige sted
  • 🟨 Gul: Bogstavet er i ordet, men det er ikke på det rigtige sted/li>
  • ⬜ Grå: Bogstavet er ikke i ordet

Det er heller ikke muligt at bruge opdigtede ord eller nonsens-bogstavsekvenser! Mekanikken i spillet er identisk med Giotto, et brætspil født i 1955. I slutningen af spillet, hvis du fik ordet rigtigt, kan du dele dit resultat på de sociale netværk efter eget valg og udfordre alle dine venner til at fuldføre den daglige udfordring før dig eller med færre forsøg! Hver dag vælges et ord på 5 bogstaver af vores redaktion, og udfordringen åbnes på denne side tilgængelig for alle brugere af siden!

Råd

Når spillet er startet, kan brugeren prøve at skrive det første ord på 5 bogstaver, der kommer til at tænke på, selvfølgelig, jo flere forskellige bogstaver dette første forsøg indeholder, jo bedre vil det være for dig;) Efter dette første forsøg vil systemet give feedback baseret på farvekoden vi talte om ovenfor, vær meget opmærksom på denne fase, så brug ikke de grå bogstaver i det næste ord og skift position til de gule bogstaver. At fortsætte i denne forstand burde ikke være svært for dig at opnå resultatet, selvom ordet nogle gange kan være meget svært at gætte, og i så fald kan du klikke for et krydsords-tip. Men pas på, forslaget bliver aldrig let at forstå! Hav det sjovt!!

Tidligere udfordringer